23.7.17

Tercera setmana: camins de foc

La tercera setmana dels Casals ens ha portat per camins de foc.

Dracs, dimonis, fogueres, volcans... i tot un imaginari de formes que els infants han dibuixat.


Per donar la benvinguda a la setmana, els infants que s'han incorporat de nou es van fer un autoretrat esgrafiat sobre una rajola acolorida amb els colors de la posta de sol. Vermells, carbasses, grocs....

També vam descobrir que preparar les argiles portava feina. Primer posar-les amb aigua dins d'un morter, després tamisar-les per un sedàs per treure-li els grumolls i finalment pasar-les amb un embut dins d'un ampolla.

El calaix ens va portar més eines que ajuden a treballar el fang. En aquest cas una torneta que en ser un plat giratori permet una bona col·locació dels cordons de fang.

L'exposició dels treballs de l'alumnat dels cursos municipals d'arts plàstiques han estat una font d'inspiració pels nostres infants.

La descoberta de tècniques com el retaule va permetre que entenguessin el BUIT com a concepte unificador de totes les peces exposades.



La sala ponent, amb els treballs de pintura penjats, vam apropar la mirada i, l'emoció del tema proposat arribava més intensament.

I anàvem avançant amb el projecte APARADOR. Tots els nens i nenes han deixat la seva empremta. Camins d'aigua, camins de terra, camins de foc ens acompanyaran aquest estiu.

La setmana ens ha portat noves formes. Làmpades en forma de cap de drac pels més petits i volcans que regaliman lava pels més grans.

Gràcies al bon fer del David Sánchez professor del Carrau Blau, hem pogut desenvolupar tot els que ens hem proposat.









Aquest mes els protagonistes han estat els infants.
Els vidres de l'ESPAI en són testimoni.



Si voleu veure més imatges cliqueu: Casals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS